divendres, 27 de novembre de 2009

flaixjosefinos

Marc, perdó per aixafar-te el text de Reagrupament, però és que ara acabo de llegir una cosa que he de publicar al nostre bloc. A la Seu hi ha un altre setmanari gratuït d'informació que es diu Portal i que, d'acord, és més antic que Les Mesures, però d'un temps cap aquí ens copia moltes coses i, pel que sabem de bones fonts, no està gaire content amb nosaltres.

No cal ser gaire intel·ligent per adonar-se que molt sovint dóna una informació esbiaixada i clarament pro-PSC. S'ho fa un senyor pràcticament sol que aquesta setmana, parlant de l'editoral conjunt dels 12 diaris, ens delecta amb la perla següent a l'apartat suposadament informatiu que titula Última hora:

"La coinciencia [sic] dels dotze diaris en el mateix editorial és revelador del nul plu-
ralisme informatiu existent a Catalunya i de la manera d’entendre les relaccions
entre la premsa i el poder."

A veure si n'aprenc, a fer bon periodisme.

2 comentaris:

reflexions en català ha dit...

Sí, noia, a veure si aprens a informar com déu mana.

És molt bo aquest paio, eh?

marc

Ferran Porta ha dit...

"nul pluralisme informatiu"? Aquest paio no deu saber que hi ha diaris, com El món, la raó i Aquell país, de pensaments diversos i diferents de l'editorial conjunt, que també tenen edició "catalana".
No hi ha més cec...

Per cert, hola :)

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...