dilluns, 30 de novembre de 2009

flaixmarcs

Arribo a la feina quan encara és fosc. A les nou he sortit a fer un cafè. Amb les muntanyes emblanquinades i fred de debò, m'he sentit molt bé. Digue'm rarot, però enyorava aquest fred, sec, net, molt viu. Ara bé: sempre hi ha algú disposat a recordar-te que no és or tot el que llu, com aquest bon home que ens ha enviat aquest correu: "Bon dia, us envio la següent frase per corregir: Que tot el bo que hem sembrat durant el 2009, floreixi al 2010. Bones Festes. Gràcies." Que floreixi, que floreixi... Comença el mes de la hipocresia, els jocs florals, i no s'hi pot fer res.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

BONS NADALS, MARC

reflexions en català ha dit...

en vides teves

David Gálvez Casellas ha dit...

Boníssim!

El text és bo (el del paio), si bé millorable... Cal incorporar aportacions com les l'anònim.

Proposo:

Que tot el bo que hem sembrat durant el 2009, floreixi al 2010. Ja tot olora a amor, pau i llums ridícules. Bons Nadals!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...