dimarts, 3 de novembre de 2009

L'Ajuntament de la Seu dóna suport a la consulta independentista


Penso que els polítics en general s'han tret un bon pes de sobre amb la impossibilitat (espanyola) que els ajuntaments puguin organitzar les consultes, però els polítics com déu mana deuen tenir altres càrregues importants; per exemple, que la gent del carrer vagi per davant d'ells; també les contradiccions i incoherències que hi ha en molts casos pel que fa a les posicions dels seus partits, les seves personals i algunes anècdotes com el rebuig unànime del Parlament a la discussió sobre la ILP a favor del referèndum.

Malgrat tot, cal celebrar que a la Seu no hi hagués cap vot en contra. Ara farem un exercici de democràcia insòlit, i això sol ja és un èxit. Ens prepararem per quan hàgim de fer l'autèntic acte de sobirania, el que farà el nostre Parlament per proclamar la independència. Després, si ens ho demanen, ja tornarem a votar.

marc

2 comentaris:

Salvador ha dit...

No crec que al Parlament sigui tan fàcil com a la Seu. Allà hi han i hi continuaran havent molts venuts i molts cagacalces.

Anònim ha dit...

Doncs moltes felicitats a la gent de la Seu! Quants més municipis, més repercussió tindrà!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...