dijous, 12 de novembre de 2009

Minimillets

L’alcalde de Barcelona diu que alguns informes encarregats per l’ajuntament són discutibles. No, senyor Hereu, no són discutibles. Són minimilletades, és regalar diners a amics perquè copiïn articles de la Viquipèdia sobre Singapur. Un d’aquests informes el van presentar amb un cos de lletra 20. Això no ho fan ni els alumnes de P3.

D’això se’n diu robar als barcelonins, que haurien de reclamar la dimissió de les persones que van acceptar aquests informes i la publicació de les empreses que els van fer.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

ELS NOMS,ELS NOMS¡.....LA CIUTAT TE DRET DE CONEIXER A TAN ALTS INTELECTES.
JUGANT AMB BCN.

el carnús de cal bordoll ha dit...

a un servidor, si els alumnes m'entreguen alguna cosa a més de cos dotze, el treball s'en va directe al carrer nicaragua..ai perdó perdó, volia dir a les escombraries del carrer galileo

U.Q.F. ha dit...

Fitxat.

ury ha dit...

L'autor de l'informe a cos 20 Arial és, segons van dir a la ràdio, el Jordi García Soler, tertulià conegut per la seva gran objectivitat.

Divuit mil euros per 19 pàgines amb "idees" per promocionar Barcelona a Madrid, com "que l'alcalde faci declaracions als mitjans madrilenys" o "promocionar els actes del Grec".

A-LA-PRE-SÓ!!!!

Lluís ha dit...

Sí, tens tota la raó. Hauríem d'exigir el nom de les empreses i dimissions, moltes dimissions!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...