dissabte, 28 de novembre de 2009

Si parlem de dignitat...


Enric Vila: "Tant els catalans com els anglesos som víctimes de la nostra doble moral, d'una barreja de mandra i de cofoisme que ha acabat convertint les nostres virtuts en febleses. Tot plegat es resumeix en aquest voler les coses a mitges, pel que tenen de còmodes: els anglesos han volgut viure sempre dins i fora d'Europa, i nosaltres -més desgraciats- dins i fora d'Espanya. L'editorial conjunt que els diaris catalans han publicat defensant l'Estatut m'hi ha fet pensar. En comptes de parlar de la "complexitat d'Espanya", hauria estat més exacte i honest parlar de les nacions oprimides per Espanya. Sobretot si calia omplir-se la boca apel·lant a la dignitat, però què hi farem."

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Un més que la clava. Ens han volgut enganyar amb aquest editorial, però ho han fet tan malament que entre molt no ha colat.

Salvador ha dit...

És bo Enric Vila, un d'aquests que et fan pensar.
En quant a l'editorial, una maniobra descarada d'uns partits polítics que veuen horroritzats com se'ls asseca la mamella, poca cosa a dir, una mostra més del català ploramiques.
Et desitjo de veritat Marc que amb els vostres regenereu i tireu endavant aquest país abans de que sigui massa tard.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...