dimarts, 15 de desembre de 2009

El savi d'Iznájar té raó

Ho vaig dir fa temps i ho mantinc. Les consultes estan molt bé, són un exercici democràtic insòlit i van molt bé per conscienciar la gent, fotre llenya al foc i crear xarxes de complicitat. Però com diu el savi d'Iznájar: "La voluntat dels catalans s’expressa en les eleccions." També té raó. Amb les consultes expresses la teva opinió, sí, però els catalans, tan pragmàtics en molts sentits, som absolutament sentimentals (ingenus) en algunes de cabdals. El que volem dir en Pep i jo és que la voluntat dels catalans val en les eleccions. O sigui que si vols la llibertat, mira el panorama i tria. Entesos?

4 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Així ho farem. Espero però que no ens ho posin molt complicat.

Jaume ha dit...

el poble català ha expressat que només el 15% de l'electorat va donar suport al partit del president

marc ha dit...

Segons el Directe.cat:

"Si repassem els resultats de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya i fem la mateixa operació, trobem que van votar la candidatura de Ciutadans un 3.03% del cens, per ICV un 9.52%, pel PP un 10.65%, per ERC un 14.03%, i només superen aquest percentatge el PSC amb 26.82% i CiU amb un 31.52%. Si mobilitzar gairebé un 30% del cens i un 24.37% pel sí no és un percentatge suficient per a ser tingut en compte, quina valoració fan alguns partits dels seus propis resultats?"

Andreu ha dit...

Perdre a les eleccions, obtenint el pitjor resultat de la seva força política en 20 anys, segurament va ser el motiu pel qual els "independentistes" de boquilla, money, cotxe oficial, torres, pisos nous,i relacionats amb serveis d'informació estatals, a l'igual que van fer el 2003 amb l'altre perdedor psocialista del moment, el Sr. Maragall, el van enlairar a la presidència catalana. Per la butxaca, o pel masoquisme, el que es segur es que per la independencia nanai nanai.

Milers de persones foren enganyades repetidament, però no ho volen reconèixer. Pitjor per a ells.

Fiabilitat del d'Iznàjar: zero patatero com la del pinotxo sabateru.

Cordialment,
Andreu

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...