diumenge, 13 de desembre de 2009

Gràcies, patriotes

Un quart de deu i me'n vaig al llit. Diuen que la participació voltarà el 30%, un percentatge bo, tenint en compte les circumstàncies. Avui hem guanyat molt més que una votació. Hem guanyat la centralitat i hem aconseguit consolidar un moviment imparable. Tranquils, el mal ja està fet i no feu cas dels imbècils. A tots els que han treballat i participat en les consultes, gràcies. Boranit i tapeu-vos. Marc.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Avui dormirem ben satisfets despre´s d'una jornada intensa. Bona nit i bon dia per a demà a tothom!

Isidre Escorihuela ha dit...

Felicitats per les iniciatives.
Però un bon resultat no era el que ha pasat a Vic, un 40% ?... Sincerament, crec que, un 30% és molt fluixet i el 25% de Sant Cugat MOLT significatiu del que pasaria a l'àrea metropolitana... Ha hon per altre banda i viu la majoria de catalans.
Lo millor del dia el vot dels inmigrants.
Ànims

josefina ha dit...

Explica que al llit no te n'hi vas anar. Que vas haver de fer de bomber. I que em promets que deixaràs de fumar d'una vegada per totes!!!!

Estic massa rostida per fer una valoració en fred de la jornada d'ahir.

L'home del sac ha dit...

És un primer pas! ara n'han de venir més!

Miquel ha dit...

Personalment també considero que ha sigut un èxit tot plegat: la manifestació democràtica, la participació, els resultats i la vomitera de bilis catalanòfoba, és clar.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...