dimecres, 9 de desembre de 2009

La PAUA i els sectaris

La X em fa saber que al web d’informació sectària dels Pirineus han penjat l’última nota de premsa de la Plataforma de l’Alt Urgell per a l’Autodeterminació (PAUA) no com a notícia sinó (atenció!) a l’apartat dels comentaris d’una notícia sobre la consulta a Alp.


Haha, que bo. Amb dos collons, nano, amb dos collons! Tu sí que en saps!


Penso que en aquest cas ja no es tracta tant del típic sectarisme sociata antidemocràtic que vam poder tastar, per exemple, amb aquell manifest vomitiu de les cases regionals espanyoles en contra de les consultes (en contra de la democràcia, al cap i a la fi), un pamflet escrit per un membre destacat dels sociates. Crec que aquí ja hem arribat a un cas de professionalitat zero, d’odi, de ressentiment personal, d’impotència, d’enveja malaltissa.

Impressionant.

Per cert, la nota de premsa:
La PAUA fixa en el 25 d’abril la data del referèndum sobiranista a la Seu d’Urgell

En la seva última reunió, la PAUA va decidir per majoria fer el referèndum sobre l’autodeterminació de la nació catalana a la Seu d’Urgell en la tercera onada de consultes que hi haurà arreu del territori i que està programada per al 25 d’abril. Prèviament, però, s’activarà el procés de vot anticipat amb l’objectiu d’aconseguir el màxim de participació possible.


D’altra banda, i davant de la important fita que el nostre país viurà aquest diumenge, 13 de desembre, amb la celebració del referèndum en 170 municipis, la PAUA hi dóna el seu recolzament i s’hi suma amb una sèrie d’accions:


- Diversos membres de la PAUA seran a llocs on aquest diumenge es portarà a terme la consulta. Entre d’altres, serem a Bolvir, Berga, Sant Cugat del Vallès, Tàrrega, Vic i Castellar del Vallès.


- Fem una crida a tots els alturgellencs perquè diumenge pengin la senyera al balcó de casa, com a mostra de suport al referèndum i al dret de la nació catalana a manifestar-se lliurement sobre el seu futur.


- A les vigílies de la consulta, la PAUA penjarà pancartes en llocs visibles i cèntrics de la Seu, amb referències a la data del 13 de desembre i amb la data escollida per fer el referèndum a la ciutat.


Des de la PAUA desitgem que la nova jornada històrica que viurem aquest diumenge es desenvolupi amb normalitat i animem tothom a acudir a les urnes del seu poble o ciutat ja que, si bé són consultes no vinculants, també són el millor termòmetre per saber cap on ha de caminar el nostre país.
marc

2 comentaris:

Núria ha dit...

Jo vaig més lluny, és un clar cas de censura, d'evitar que certa informació arribi a la població. Això és molt greu.

I encara tindran la barra de dir que ells han complert amb la seva obligació, han publicat la nota de premsa.

X

jordina ha dit...

que mori el periodista fatxa

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...