dilluns, 21 de desembre de 2009

La primera!


Ara mateix, quan ja fa tres hores que neva, i quan la neu, molt seca, està completament enganxada a la carretera, acaba de passar la màquina llevaneu, que ha passat però com si no hagués passat, perquè la carretera segueix igual d'empastifada i relliscosa.

I també ara mateix, neva amb moltes ganes. Els pocs cotxes que circulen ho fan molt a poc a poc, i és estrany que encara no n'hagi quedat cap a les cunetes perquè n'hi ha força que no van gens preparats.

4 comentaris:

Carnús de Cal Bordoll ha dit...

Aquí l'unic que està preparat és el gloriós BARÇA

reflexions en català ha dit...

Ara mateix, Josefina, encara li fot i les llevaneu no apareixen. Molt pla Neucat i molta ximpleria. El carallindo del mauri ha dit que a la tarda nevaria a partir de mil cinc-cents metres. I una merda. Estem a quatre graus sota zero i no pare!

TV-3: Cauen un parell de dits a Manresa i reportatge de merda. On neva és aquí, senyors.

Quin bon dia per haver començat les vacances. Elis, elis. Fins després de Reis, apa. Ara el Lili dorm i aquí al costat de la finestra s'hi està molt bé. Embadalit i nafent.

marc

josefina ha dit...

Aquí a la Seu, les 15.45, i continua nevant. La carretera des del Pla està feta una merda!!!! Tinc el dipòsit a punt de quedar-se sec i un llum de davant que no em funciona. Bonic panorama per baixar a quarts de set!!

M'alegro que estiguis tranquil·let a casa, has triat el millor dia per començar vacacions. Fa poc m'han dit que Andorra fa por.

Quina enveja el Lili!!!!!!!

Núria ha dit...

Avui no sé quants nens del Bages i l'Anoia no han anat al cole (pobrets...) Els meus per poc no arriben de l'escola ni al migdia, l'autocar ha dit que ja no podia pujar. S'ho podien pensar abans, no? I demà al matí no me'ls venen a buscar, fantàstic.
Això sí, un cop ha parat de nevar a les comarques BCN ja no nevava més a Catalunya. Ja és això, som l'estranger.
Aquí casa meva puja la llevaneus però la neu està tan enganxada que no treu res de res. Ja voreu demà al matí quan tota aquesta neu hagi gelat... Sort que jo no puc sortir de casa durant uns quants dies!!!

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...