dilluns, 4 d’abril de 2011

Notes encadenades

Els independentistes hauríem d'estar units no pas per sumar cadires als ajuntaments, als consells comarcals i a les diputacions, sinó per donar suport al Quim Torra i companyia d'El matí en la seva lluita contra els tronats unionistes de Pedralbes.

Comparteixo l'opinió del doctor: fora consells comarcals i diputacions. Ja veurem què dirà si suma cadires i quan torni a E. 

Aquesta frase de la Núria de Gispert és una de les proves més evidents del nostre problema: "Crec que com a presidenta del Parlament no haig d'anar a votar [a la consulta sobre la independència]."

Llegeixo la promesa dels laportabelles ("crearem 50.000 llocs de treball") i penso que potser sí, que alguns calia que s'unissin.

Si votes en una consulta en què et pregunten si vols que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, etc., pots interpretar el si vols a la teva manera: T'agradaria que Catalunya, etc.?, per exemple. Ho dic per si algú se sent incòmode amb aquesta pregunta i dubta si anar a votar o no.

Si no, pots fer com l'Herrera, no  anar a votar perquè no hi ha l'opció federeralista. O com aquells que no volen integrar-se a la Unió Europea i preferirien més opcions: l'URSS, Veneçuela, la Lliga Àrab, la Bundesliga, etc.

m.

1 comentari:

Jordi Vàzquez ha dit...

Cal recordar que la supressió de consells comarcals, de diputacions i Generalitat és competència exclusiva de l'estat. Així que, per declaracions buides, ja anem una mica plens. Idem pels 50.000 llocs de treball. I per quin motiu no 52.000?.
Sobre la unitat totalment d'acord però ja és massa tard i desaprofitarem una altra oportunitat. I en van...

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...