diumenge, 25 de setembre de 2011

Bar$a

Per què hem de tenir una grada d'animació si l'animació és al camp? Per què el senyor Rosell no munta una grada d'animació al Club de Polo amb el Martínez de Orujo i ens deixa en pau? Doncs perquè no suporta que el Laporta aconseguís el que ningú no es va atrevir a fer: carregar-se la xusma. Ara vol convertir el Gol Nord o el Gol Sud en una mena d'escola concertada amb uniforme on els nens cantaran visca el Barça (o viva), beuran Red Bull, fumaran cigarros electrònics i es fotran pastilles del Dr. Andreu o de la Dra. Juanola, de tant cridar. Sandro, anima't tu una mica, home, i deixar de fer aquesta cara de lluç podrit amb ales.

Qatar: Lamentable la decisió de la junta de passar el mort als compromissaris, una mena de delegats que, pel que he vist, majoritàriament provoquen vergonya aliena. El que digui el Guardiola, el que diguin els patufets esportius i el diari del Condemor. (Un diari que, pel que es veu, va despenjar del seu web un article de la Pilar Rahola-Club de Polo en què criticava l'aposta del Guardiola per Qatar.)

Sisplau, deixeu-nos gaudir d'aquest equip, deixeu-los fer, no malbarateu aquest somni. Sempre hem sigut uns perdedors i ara que fa uns quants anys que sembla que la cosa canvia, ara que tenim un model de club que es podria exportar al país si el país el governés gent que creu en el país (no com tu, Sandro), només et demano que no ho espatllis. Deixa els teus complexos al vestidor de l'altre club, dutxa't quan tothom marxi i llavors canta I'm singer morning in the rain, I'm singer morning in the rain...

I la pròxima vegada que els jugadors es posin una samarreta per animar algú, sobretot si és fill d'una colònia com nosaltres, en català, sisplau.


m.

4 comentaris:

L'home del sac ha dit...

Pel que vaig poder veure l'assemblea va ser bastant lamentable.
Poca visió crítica dels compromissaris i molta gent extravagant...

Anònim ha dit...

QUANT UN AMIC,QUE VA ANAR A MONACO,HAN VA EXPLICAR EL "NUMERET" DE "ELS ANIMADORS DEL SRO.ROSELL",SE QUE ES UNA "BOXERIA",PERO NO VAIG POGUE EVITAR UN PENSAMENT..."QUE COI DE FAVOR ELS I DEU EL SRO.ROSELL A AQUESTA COLLA DE BRETOLS?.
JUGANT AMB BARCELONA

Anònim ha dit...

Marc, el dia que vulguis et puc explicar moltes coses de l'escola del Senegal. L'home d'una amiga meva es el que busca els nens, organitza els tornejos i escull als jugadors que entren a l'escola.
montse

PedoGodzilla ha dit...

No vaig mol entès en el tema, pero crec que Laporta va conseuir grans avanços en el Barça.

Tost

Tost
poble de l'Alt Urgell, també deshabitat, del qual només es manté dempeus la imponent església. Us sona el cavaller Arnau Mir de Tost?

i l'església de Tost

i l'església de Tost
no me n'ha pogut estar, de posar-la. Imposa o no? L'església, documentada l'any 1030, va ser fundada el 1040 pel cavaller Arnau Mir de Tost

Sauvanyà

Sauvanyà
poble deshabitat de Ribera d'Urgellet, a l'Alt Urgell (11/09/2007)

no és un quadre impressionista

no és un quadre impressionista
és un arbre caigut, un arbre immens que ens hem trobat avui d'excursió pel ras de Conques, més amunt d'Ars (30/08/2007). També hem trobat...